PCTECHTech&IT

QNAP lansează serverul NAS TS-251B cu două sertare și procesor Intel dual-core

QNAP Systems a lansat serverul NAS TS-251B echipat cu două sertare pentru hard disk-uri. Având la bază procesorul Intel J3355 dual-core, TS-251B furnizează birourilor și utilizatorilor individuali o experiență multimedia excelentă cu transcodare 4K și posibilități de streaming, ieșire 4K HDMI și o gamă largă de aplicații de partajare. TS-251B oferă, de asemenea, un slot PCIe pentru a extinde funcționalitățile de bază. 

Cu ajutorul acestui slot, utilizatorii pot extinde cu ușurință funcționalitățile modelului TS-251B. Un card QNAP QM2 poate fi instalat pentru a adăuga caching SSD M.2 și conectivitate 10GbE; un adaptor wireless compatibil (ex. QNAP QWA-AC2600) pentru a crea un mediu de stocare și streaming wireless; un card USB 3.1 Gen 2 (10Gbps) pentru a crește numărul de porturi USB; sau un card de extensie a rețelei QNAP QXG-10G1T 10GbE pentru a adăuga conectivitate 10GbE.

TS-251B este primul server NAS pentru acasă, de la QNAP, echipat cu un slot PCIe, permițându-le utilizatorilor să adauge funcționalități suplimentare ce întrunesc cerințele lor. Aceștia pot adăuga caching SSD și conectivitate 10GbE prin instalarea unui card QM2 PCIe pentru a îmbunătăți performanțele sistemului, în timp ce mențin viabilitatea sistemului pentru viitoarele medii 10GbE, ” a declarat Jason Hsu, manager de produs în cadrul QNAP. “TS-251B dispune, de asemenea, de funcții de transcodare 4K și ieșire HDMI 4K pentru utilizatorii ce doresc să se bucure de o experiență multimedia completă în propriul cămin,” a mai adăugat Hsu.

Bazându-se pe un procesor Intel Celeron J3355 dual-core, pe 14nm, la 2.0GHz (până la 2.5GHz), 2GB/4GB RAM DDR3L (până la 8GB), un port Gigabit LAN, cu suport pentru unități SATA 6Gb/s, TS-251B furnizează viteze de scriere/citire susținute și criptare hardware accelerată Intel AES-NI asigurând securitatea datelor sensibile de pe serverul NAS.

TS-251B suportă, de asemenea, snapshot, utilizatorii având posibilitatea de a recupera rapid datele în cazul ștergerii accidentale, modificării sau atacurilor ransomware. App Center oferă pentru modelul TS-251B o gamă largă de produse de productivitate: Motorul de căutare după text “Qsirch” permite identificarea rapidă a fișierelor; “IFTTT Agent” și “Qfiling” automatizează fluxurile de lucru pentru îmbunătățirea eficienței și productivității; “Qsync” și “Hybrid Backup Sync” simplifică partajarea fișierelor și sincronizarea lor între dispozitive.

O varietate de aplicații de streaming, incluzând “Cinema28”, “QVHelper”, “Qmedia” și “Video HD” le permit utilizatorilor să se bucure de o experiență multimedia fluidă, folosind diverse protocoale de streaming. Utilizatorii pot apela, de asemenea, la telecomanda RM-IR004 de la QNAP (comercializată separat) cu aplicația QButton pentru personalizarea funcțiilor butoanelor și o navigare mai facilă.

Specificații principale ale noilor modele
TS-251B-2G: Procesor Intel Celeron J3355 dual-core 2.0 GHz (vârf de până la 2.5 GHz) cu 2GB RAM (1 x 2GB)
TS-251B-4G: Procesor Intel Celeron J3355 dual-core 2.0 GHz (vârf de până la 2.5 GHz) cu 4GB RAM (1 x 4GB)
Model turn; sloturi RAM dual-channel DDR3L SODIMM (acceptă până la 8GB); unități HDD/SSD hot-swappable 2.5/3.5-inci SATA 6Gbps ; slot PCIe Gen2 x2; port Gigabit LAN; port HDMI v1.4b, până la 4K UHD; 2 x USB 3.0 Type-A, 3 x USB 2.0 Type-A; Buton copy USB; un difuzor, Conectori microfon 2 x 3.5mm (suportă microfoane dinamice); ieșire audio 3.5mm.

Disponibilitate
Noul TS-251B este deja disponibil. Pentru mai multe informații despre întreaga linie de produse NAS QNAP, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button