MORE

QNAP Audio Box transforma NAS-ul intr-un sistem de karaoke

QNAP a lansat Audio Box, un dispozitiv ce permite aplicatiei OceanKTV (aplicatia de karaoke pentru QNAP NAS) sa fie utilizata cu o gama largă de modele. QNAP Audio Box suporta două microfoane dinamice de 6.3mm si se conectează la serverele NAS compatibile prin USB.

“Încă de la lansarea OceanKTV, ideea unui sistem karaoke, bazat pe NAS, a intrigat mulți utilizatori” a declarat Marcus Yang, manager de produs in cadrul QNAP. “ Audio Box îndeplinește cererea în creștere pentru OceanKTV, extinzând compatibilitatea cu o gamă mai largă de modele QNAP NAS cu HDMI, permițând utilizatorilor să se bucure de o experiență unică de divertisment pe care doar OceanKTV o poate oferi.”

Serverele NAS de la QNAP ofera o capacitate inalta pentru backup, cloud privat, partajarea informatiilor, multimedia, iar OceanKTV transforma unitatea intr-un sistem karaoke inovator, adaugand mai multa valoare, functionalitate si divertisment pentru utilizatori.

QNAP Audio Box suporta modelele din seriile: TS-x51, TS-x51+, TS-x53 Pro, TS-x53S Pro, TS-453mini, TS-x53A, TS-x71 si TVS-x71T.

Unitatea NAS trebuie sa fie echipată cu minimum 4GB RAM pentru a rula aplicația OceanKTV. Daca Audio Box este conectat la unitatea NAS ce dispune de conectori pentru microfon, numai doua microfoane sunt suportate pentru intrarea audio.

Sistemul OceanKTV poate fi controlat cu usurinta de pe o tableta, fiind disponibile aplicatii pentru iOS si Android. Dispozitivul mobil conectat in aceeasi retea cu serverul NAS poate accesa melodiile pentru karaoke. Pentru a afla mai multe despre OceanKTV, puteti vizita: https://www.qnap.com/solution/ocean-ktv/en/

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button