Tech&ITRSS PaginaDeMediaTECH

QNAP a lansat TS-230, NAS accesibil cu functii de Media Hub

QNAP Systems a lansat un nou model compact si silentios de NAS, gandit pentru stocarea zilnica, backup si partajarea fisierelor. TS-230 este un model ideal datorita nivelului sporit al securitatii pe care acesta ti-l poate oferi prin facilitatea „snapshot”. Aplicatiile multimedia si suportul pentru functia de transcodare, fac ca acest model de buget sa fie mai atractiv. TS-230 utilizeaza un procesor Realtek RTD1296 quad-core tactat la 1.4Ghz, in combinatie cu o capacitate de 2GB de RAM DDR4 pentru a sustine aplicatiile cu usurinta. Avem parte de un port Gigabit, suport pentru hard disk-uri SATA 3 6Gbps, criptare AES-256 si caching SSD.

TS-230 ruleaza un sistem de operare inteligent QTS care suporta stocarea fisierelor si posibilitatea de partajare, backup si protectia datelor. Printre functiile importante avem: Qfiling pentru organizarea automata a fisierelor, Qsirch pentru cautarea rapida a unui fisier specific, sau a unei fotografii prin cuvinte cheie sau de culoare, Qsync pentru sincronizarea fisierelor. NAS-ul poate functiona ca un hub media, oferind suport pentru streamingul media si transcodare 4K (H.264) in timp real. Pentru accesarea fisierelor de la distanta avem la dispozitie aplicatia QuMagie Mobile.

QNAP TS-230 este disponibil la un pret de aproximativ 1199 lei (taxe incluse), reprezentand o varianta de buget foarte buna pentru stocarea datelor si redarea continutului video.

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button