Tech&ITRSS PaginaDeMediaTECH

QNAP a lansat noul TS-451D2 cu patru bay-uri bazat pe o platforma Intel

QNAP a lansat un nou NAS, modelul TS-451D2. Acesta vine echipa cu patru sertare pentru HDD-uri si are la baza o platforma Intel. Aceasta este compusa dintr-un procesor Intel Celeron J4025 cu doua nuclee si frecventa de pana la 2.9GHz, alaturi de 2GB sau 4GB de memorie RAM DDR4. Acesta suporta upgrade pana la 8GB RAM. NAS-ul ofera si criptare Intel AES-NI, streaming media 4K, transcodare in timp real si iesire HDMI 2.0 4K. Astfel, ofera o experienta multimedia fara repros, imbunatatind in acelasi timp securitatea datelor.

Avand performante ridicate, un consum redus de energie, posibilitatea de extindere a stocarii si capacitati multifunctionale, TS-451D2 este o alegere excelenta pentru casele digitale si companiile care cauta solutii de gestionare a fisierelor si acces de la distanta la date. Noul NAS poate servi si ca server multimedia, putand fi accesat usor de la distanta printr-o gama larga de aplicatii mobile. Andrei Stincaseanu, Territory Sales Representative, QNAP Systems Romania/SEE

QNAP TS-451D2 beneficiaza de patru porturi USB 3.2 Gen1 si doua porturi Gigabit Enthernet, pentru optiuni mai largi de conectivitate si fluxuri de lucru cursive. Alaturi de tehnologii precum LUN Snapshot care ofera protectie si restaurarea datelor si HBS (Hybrid Backup Sync) care are mereu o copie de rezerva pregatita oriunde te-ai afla, functionalitatea noului NAS este mult imbunatatita. Acesta suporta si streaming video prin Plex Media Server sau prin aplicatia Cinema28 de la QNAP. Magazinul de aplicatii integrat furnizeaza o gama larga de aplicatii pentru a ajuta utilizatorii sa castige o mai mare functionalitate si utilitate de la serverul lor NAS.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button