Știri ITRSS PaginaDeMediaTECH

QNAP a devenit partener oficial al Adobe ca furnizor de stocare de inalta performanta

QNAP Systems a fost listat in lista Adobe Video & Audio Partner Finder pentru furnizarea de solutii de stocare performante, incluzand NAS, IP-SAN, FC-SAN si multe altele. Multumita testarii riguroase, serverele NAS ale producatorului taivanez sunt certificate sa functioneze cu principalele produse Adobe, incluzand: After Effects, Audition, Illustrator, InDesign, Media Encoder, Photoshop si Premiere Pro.

Suntem bucurosi sa colaboram cu Adobe pentru includerea QNAP in Adobe Video & Audio Partner Finder. Prin prezenta acestui portal, vizibilitatea produsului QNAP este impulsionata in mod semnificativ pentru ca profesionistii din domeniul creatiei sa poata identifica solutia de care au nevoie pentru a sustine fluxurile de lucru din audiovizual. Videografii, editorii de montaj si alti creatori de continut din Romania au la dispozitie o gama variata de echipamente QNAP, in functie de buget si de specificul activitatii, pentru a-si imbunatati productivitatea muncii si securitatea datelor.

Andrei Stincaseanu, Territory Sales Representative QNAP Systems pentru Romania si Balcani

Serverele NAS QNAP ofera stocare de inalta performanta si conectivitate avansata ultra-rapida precum: Thunderbolt 2/3, 40/25/10 GbE si multi-gigabit Enthernet, precum si suport pentru fibra optica (FC). NAS-urile QNAP sunt pregatite pentru lucrul cu materiale 4K sau la alte rezolutii ridicate prin posibilitatea de extensie rapida a capacitatii de stocare. Datele sunt stocate in siguranta multumita protectiei RAID si criptarii AES 256-bit.

Pentru a accesa pagina QNAP din portalul Adobe Video & Audio Partner Finder puteti urma acest link. Pentru mai multe detalii despre intreaga gama de produse pentru profesionisti din domeniul creatiei, puteti accesa pagina oficiala a producatorului.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button