Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

PuzzlePhone, un telefon dupa chipul si asemanarea ta

/
/
/
/
image

Se pare ca Proiectul Ara al lui Google si-a gasit nas. Compania finlandeza Circular Devices lucreaza la un asa-numit PuzzlePhone, o varianta de telefon care sa fie in acelasi timp inteligent, prietenos, relativ ieftin si personalizabil dupa bunul plac.

Cu alte cuvinte, un smartphone pe care sa-l imbunatatesti tu cum vrei! PuzzlePhone se poate descompune in 3 parti: Spine („Sira spinarii”), Heart („Inima”) si Brain („Creierul”). Spine-ul este „sasiul”, in el aflandu-se boxele, ecranul si structura smartphone-ului. Heart contine bateria si echipamentele electronice secundare. Din Brain fac parte procesorul si camera. Per ansamblu, PuzzlePhone-ul este considerat mai fiabil decat Ara sau alte gadtget-uri modulare. Circulare Devices a inceput sa lucreze la PuzzlePhone in 2013 si promite ca va lansa inteligentul telefon pentru Android in cursul anului viitor, la un pret atragator.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar