GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Puteți mina în Star Citizen începând cu versiunea 3.2

Versiunea alfa 3.2 a lui Star Citizen a adăugat o serie de caracteristici substanțiale, cel mai important fiind minatul. Dacă dețineți o navă Orion sau Prospector – puteți să le cumpărați doar cu bani reali pentru moment, dar achiziționarea de nave în joc este programată pentru versiunea 3.3 – atunci puteți să vă îndreptați spre lunile din Crusader pentru a începe să minați. Veți putea să vindeți orice minereuri pe care le veți obține la noi chioșcuri miniere găsite la GrimHex, Levski și Port Olisar.

Mineritul este un proces care se desfășoară pe mai multe etape. În primul rând, trebuie să faceți o scanare generală a lunii pentru a căuta semne de depozite. Apoi, trebuie să scanați un anumit depozit pentru a afla ce conține. Apoi, trebuie să folosiți laserul navei pentru a rupe roca din jurul depozitului, folosind rotița mouse-ului pentru a regla „accelerația laserului”, pentru a o menține în zona optimă. În cele din urmă, trebuie să utilizați fasciculul razei de extragere pentru a ridica minereul.

Studioul Roberts Space Industries declară că economia jocului este „încă într-un flux constant„, așa că așteptați-vă ca prețurile pentru minereul pe care îl cumpărați și îl vindeți să varieze puternic în următoarele câteva săptămâni.

Actualizarea a adăugat, de asemenea, o nouă funcție de jucat în grup, permițându-vă să creați un party în care să puteți partaja navele între voi. Marcaje AR vor apărea pentru toți membrii grupului și veți găsi o secțiune pentru party chat în aplicația de contact a MobiGlas-ului.

Pe lângă chioșcurile miniere, actualizarea debutează pentru prima dată alte chioșcuri de cumpărături, care pot fi găsite la magazinele din întregul univers. Acestea vă vor permite să cumpărați și să vindeți articole dintr-o singură interfață.

Alpha 3.2 adaugă câteva nave noi, arme și mai repară din bug-uri. Puteți citi despre toate acestea în link-ul de la sursă.

De asemenea, nu vă așteptați ca Squadron 42 să fie lansat anul acesta.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button