Telefoane

Publica o carte!

[dt_list style=”1″ dividers=”true”][dt_list_item image=””]Cum ar fi sa publici o carte ce contine anumite lucruri pe care tu le considerai la un moment dat private? De exemplu, conversatiile tale private cu cineva pe Facebook. Cam ce ar contine o carte cu un an intreg de conversatie intre tine si partenerul tau de viata? Sau intre tine si tipele pe care ai incercat sa le agati?

Memeoirs, serviciul care iti permite sa creezi o carte din vechile tale emailuri, acum te poate ajuta sa faci o carte alcatuita din mesajele tale private de pe Facebook.
O data ce ai conectat Facebook-ul, Memeoirs descarca mesajele tale si le filtreaza automat pentru afisare. Poti vedea un preview al cartii pe site-ul respectiv, apoi ti se livreaza la usa, intr-un singur exemplar, in maxim 15 zile, doar pentru ochii tai. Asta daca cumva curierul nu arunca un ochi pe ea. Sau nu o scaneaza.
Daca va tenteaza, Memeoirs probabil abia asteapta sa printeze niste mesaje private. Dar nu trebuie neaparat sa o publicati mai apoi la toate chioscurile de ziare, ci poate fi folosita ca si [dt_highlight color=”green”]cadou[/dt_highlight].[/dt_list_item][/dt_list]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button