GamingPC&ConsolesȘtiri IT

PUBG va primi un soi de tutorial

Am o veste bună pentru cei care s-au săturat să afle cum trage o armă din PUBG doar atunci când sunt pentru prima dată față în față cu un inamic. Jocul este pe drumul bun de-a primi fie un tutorial, fie un poligon de tragere.

Changham Kim, CEO al PUBG Corporation și game designer șef al proiectului, a dezvăluit că după lansarea jocului se va pune la punct un plan pentru dezvoltarea unui mod menit să vină în ajutorul celor care vor să învețe mai bine jocul. Studioul a fost inițial împotriva ideii unui tutorial, deoarece consideră că o parte din farmecul jocului este să nu știi că personajul tău este incapabil să sară peste un gard de nicio jumătate de metru. Bine, n-a spus tocmai asta, ci ceva legat de realism, că în viață n-au un tutorial, și că ar trebui să fie greu. Totuși, pentru că a fost tot cerută funcția din comunitate, au ajuns la concluzia că nu ar strica să fie implementat ceva care să ofere mai multă claritate jucătorilor.

De asemenea, Kim a ținut să menționeze că PUBG nu va primi în cutiile sale, cele care pot fi cumpărate, obiecte care să modifice gameplay-ul, ci doar obiecte cosmetice. Desigur, studioul a mai promis că nu va include micro-tranzacții înainte de lansare, dar s-a întâmplat oricum.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button