GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

PUBG va primi un nou mod de joc: Deathmatch 8v8

Update-ul 6.2 pentru PUBG va introduce un nou mod de joc arcade. Este vorba despre un mod Team Deathmatch care va pune doua echipe de cate opt jucatori fata in fata pe una dintre cele sapte harti de dimensiuni reduse. Hartile sunt locatii din lumea PUBG, reduse la o scara mai mica.

Modul va fi disponibil doar in first person, va avea respawn si friendly fire-ul va fi dezactivat. Ai de ales dintre unul din cele opt loadout-uri, iar regenerarea vietii va depinde de bara de Boost: kill-urile si assist-urile umplu aceasta bara, iar viata ti se va regenera dupa cinci secunde in care nu incasezi niciun glont. Meciurile vor dura zece minute, iar prima echipa care acumuleaza 50 de kill-uri va castiga. Pentru victorie, veti primi la schimb BP, dar nu vor exista premii de XP pentru Survivor Pass.

Desigur, asta nu inseamna ca PUBG va deveni Call of Duty, astfel dezvoltatorii au avut si un mesaj pentru fani:

Pentru fanii care prefera modul de battle royale nu sunt motive de ingrijorare. Obiectivul nostru principal este sa va oferim cea mai realista si intensa experienta de battle royale de pe piata.

Pe langa modul realist, bransa Arcade va continua sa se dezvolte si ea: noul mod TDM va primi mai multe harti si ajustari in timp, iar in curand ne putem astepta sa vedem si mai multe moduri de joc, atat familiare din alte jocuri, cat si moduri noi. Mai jos aveti si trailer-ul pentru PUBG TDM:

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button