GAMINGPC&ConsolesSTIRI IT

PUBG va primi o mașină nouă

Din moment ce o Dacie ruginită nu s-ar încadra bine cu decorul de deșert al lui PlayerUknown’s Battlegrounds, noua harta a jocului va include și vehicule ceva mai adaptate mediului înconjurător.

Așa că a fost prezentată o nouă mașină, o camionetă care seamănă puțin cu Bobcat din GTA, sau orice mașină din lumea reală a inspirat acel model posibil camioneta GMC K-2500. Important de notat este că această mașină are două locuri, dar are spațiu amplu în spate, ceea ce înseamnă că probabil doi dintre jucători vor fi foarte expuși la focul inamic și la inevitabilele salturi peste dealuri direct în cap.

Pe lângă această nouă mașină, care va fi exclusivă pentru harta de deșert, studioul Bluehole/PUBG Corporation a mai dezvăluit că se lucrează la actualizarea mașinilor existente pentru a le face mai autentice. Un pas important este acum luat chiar cu draga noastră Dacie, fiind în desfășurare un proces de înregistrare a sunetelor aferente.
Acum trebuie doar să stăm și să așteptăm ca harta cea nouă să fie disponibilă, alături de versiunea 1.0 a lui PUBG de pe PC, cândva pe parcursul acestei luni. Tot luna aceasta, chiar săptămâna viitoare, jocul va sosi și pe Xbox One, într-o variantă de Early Access.

[Gamespot]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close