MORE

PUBG va primi mașini noi

Dacă v-ați săturat de vechiul hârb de Dacie, motocicletele sinucigașe, acel 4×4 care nu prea este și buggy-ul morții, veți avea în curând la dispoziție vehicule noi în PUBG.

Brendan Greene, creatorul jocului, a dezvăluit în cadrul unui interviu pe Reddit că jocul este pe cale să primească o serie de vehicule noi. Trei mașini suplimentare vor fi integrate în viitorul nu foarte îndepărtat, iar una dintre ele a fost deja dezvăluită.

Imaginea de mai sus arată destul de clar o dubă a cărui design amintește foarte mult de clasicul Volkswagen Transporter din anii ’50-60. O mașină care ar trebui să ofere jucătorilor atât încă un vehicul stabil și încăpător, precum și o baricadă mai eficientă la a bloca intrări sau drept care să vă ascundeți cu toată echipa. Celelalte două mașini sunt necunoscute, dar probabil va încăpea pe undeva pe acolo o Lada, sau măcar o mașină Volga. Un Lăstun ar fi grozav, dar probabil nu are șanse să apară.

Imaginea pare a fi luată din harta cea nouă, amplasată într-un deșert, casa din decor fiind făcută aparent din placaj. Având în vedere că unele căsuțe mai mici sunt deja destructibile, extinderea acestei proprietăți și unor case mai mari n-ar fi exclusă.

Încă nu există o dată de lansare pentru această nouă hartă, sau pentru vehicule, iar din moment ce update-urile lui PUBG nu mai sunt legate de un calendar fix, nu încape loc de vreo estimare.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button