PC&Consoles

PUBG primește un nou oraș, dar abilitatea de cățărat va sosi abia prin noiembrie

Studioul Bluehole a publicat pe Steam detalii suplimentare despre update-ul care va sosi astăzi pentru PlayerUknown’s Battlegrounds, cel puțin pe serverul de testare.

Printre lucrurile care vor fi adăugate astăzi se numără efectul cu ceață pentru vreme alături de un nou orășel amplasat la est de Stalber. Dacă nu mai știți unde era asta, țineți mintea partea din nord est a hărții în care nu se duce nimeni fiindcă este complet pustie? Da, acolo.

 

Apoi, dacă v-ați săturat să vă bubuie în mână o grenadă pentru că dezvoltatorii habar nu au că o grenadă nu explodează fiindcă ai scos cuiul, ci pentru că siguranța care era ținută în loc de cui a sărit când i s-a dat drumul din mână, veți fi bucuroși să auziți că trebuie să apăsați R pentru a da drumul siguranței.

Câteva alte modificări au fost implementate cu această ocazie, precum implementarea acelui Tommy Gun ca o armă ce apare în mod normal pe hartă, nu doar în cutii, și adăugarea noii arme Mini-14.

 

Cu această ocazie a venit și anunțul că nu veți vedea prea curând abilitatea de-a vă cățăra pe lucruri. Abia în noiembrie vor fi disponibile servere de testare pentru această funcție. Abia după ce testarea se termină cu bine veți vedea sistemul implementat în joc. Așa că probabil tot prin noiembrie sau decembrie.

 

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button