PC&Consoles

PUBG va ieși din Early Access în decembrie

Luna viitoare va fi foarte importantă pentru fanii lui PUBG, fiindcă studioul Bluehole a dezvăluit că atunci va fi disponibilă varianta 1.0 a jocului atât pentru PC cât și pentru Xbox One.

Da, ați auzit bine. Nu doar că jocul va ieși atunci din Early Access pe PC, dar va fi jucabil și pe consola Xbox One, probabil la un framerate constant și fără tot felul de incidente amuzante, precum clădiri invizibile, texturi de uși care se încarcă aiurea sau minunatul mesaj „Network Lag Detected” când erai pe locul 7, la o jumătate de metru de zona sigură și cu acel câmp energetic fix în spatele tău.

Varianta de Xbox One va fi disponibilă din ziua de 12 decembrie, urmând ca cea de PC să atingă 1.0 spre finalul lunii viitoare. PUBG va include în această variantă sistemul de mobilitate nou, alături de harta cu deșertul. Dacă vă așteptați ca cele două variante ale jocului să fie 100% identice, nu veți avea parte de asta pentru ceva vreme. Jocurile sunt în dezvoltare paralelă, fiecare cu propriile sale obiective, dar cel final este un soi de paritate între cele două. Asta înseamnă că într-un viitor îndepărtat ar putea să aibă suficientă compatibilitate încât să permită sesiuni comune de joc, dar nu va fi posibil de la început.

Merită menționat că la dezvoltarea variantei de Xobx One ajută direct Microsoft, iar că jocul a trecut de ceva vreme la servere Azure, în locul celor Amazon. Nu că asta a îmbunătățit performanța serverelor, jocul tot merge cam infect.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button