GamingPC&ConsolesȘtiri IT

PUBG va fi optimizat mai bine de acum înainte

Am o veste bună pentru cei care au cumpărat PlayerUnknown’s Battlegrounds cu un an în urmă, iar de atunci se miră cum de a reușit să vândă acest joc atâtea zeci de milioane de exemplare, dar să meargă atât de execrabil atât de des în continuare.

PUBG Corporation, entitatea derivată de Bluehole sub numele căruia este întreținut acum jocul, promite că lucrurile se vor schimba. Aparent, abia acum, și-a dat seama că cele mai mari probleme care necesită atenția companiei sunt performanța, funcționarea mai bună a serverelor și trișorii. Așa că se va lucra implementarea promptă, de îndată ce vor fi gata, a unor noi update-uri. Acestea vor fi lansate independent de patch-urile mai consistente ale jocului, așa că ritmul în care PUBG va fi reparat ar trebui să pară măcar mai alert.

Au fost identificate până și două din problemele ce pot provoca performanță scăzută. Jocul tinde să genereze prea multe particule atunci când mașinile merg pe suprafețe diferite, iar modul în care sunt procesate efectele de lumină mai sunt responsabile pentru omorârea cadrelor pe secundă. Această parte probabil a fost sesizată de mulți oameni care n-aveau nici un stres în exterior, dar de îndată ce au intrat într-o casă s-au trezit că se mișcă precum o ceapă degerată la deal.

Așa că stați cu ochii pe viitoarele update-uri ale jocului, pentru că lucrurile nu pot decât să se îmbunătățească în curând, în special pe console, unde jocul a fost în momentul lansării un mic dezastru tehnologic.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button