FilmeGamingRSS PaginaDeMedia

PUBG va fi în curând transpus într-o animație

Omul din spatele serialului Castlevania revine la datorie

PUBG nu pare a fi un titlu care să aibă ceva specific de oferit în cazul în care ar urma să servească drept sursă de inspirație pentru un serial. Chiar și așa, unii oameni chiar vor să aducă expresia „winner, winner, chicken dinner” pe micile ecrane, astfel încât o animație bazată pe popularul battle-royale va vedea lumina zilei, grație celor din spatele anime-ului Castlevania.

Prin urmare, Adi Shankar se va ocupa de acest proiect animat. Producătorul are trecute în agenda sa și alte adaptări precum Laserhawk: A Blood Dragon Remix (bazat pe Far Cry 3: Blood Dragon), Assassin’s Creed, Devil May Cry și Hyper Light Drifter.

Ca jucător pasionat de PUBG, m-am menținut în topul competiției încă din anul în care a apărut jocul. Le sunt recunoscător celor de la [studioul] Krafton pentru încrederea pe care mi-au acordat-o pentru a-mi putea transpune viziunea mea ca producător. Este un proiect incitant și abia aștept să vă arăt ce înseamnă cu adevărat expresia „winner, winner, chicken dinner”. Adi Shankar

Pentru moment, nu există alte detalii. Animația PUBG nu aparține încă de niciun serviciu de streaming propriu-zis, fie el Netflix, Apple sau altele. Totuși, nu ar trebui să fim neapărat surprinși de faptul că „până și PUBG va deveni o animație”. Ce-i drept, tot mai multe jocuri au primit și vor primi un astfel de tratament, iar pe listă deja și-au făcut apariția adaptări Dota, Resident Evil, The Witcher, Dragon’s Dogma, Tomb Raider și poate chiar și Splinter Cell. Mai mult conținut de urmărit, aș zice??

Animatie PUBG

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Back to top button