PC&Consoles

PUBG trece de 7 milioane de vânzări și nu va mai primi update-uri atât de des

PlayerUnknown’s Battlegrounds, cunoscut și ca PUBG pentru cei care nu vor să îi spună direct PB, se bucură acum de mai bine de 7 milioane de unități vândute pe PC, înregistrând pe Steam mai bine de 620 de mi de jucători simultan.

A devenit al doilea cel mai popular joc de pe Steam, întrecând Counter-Strike Global Offensive și amenințând să detroneze DOTA 2 în acest ritm. Cu un asemenea succes vine și un anunț despre modul în care va fi adresată evoluția jocului.

Nu ar trebui să vă mai așteptați ca jocul să primească update-uri la fel de des, dar nu pentru că se pregătește pentru moartea sa lentă în Early Access, ci pentru că update-urile în ritm alert nu sunt tocmai benefice pentru joc. Producătorul jocului deja și-a făcut cunoscută intenția de-a nu lansa update-uri în zile fixe, amânând ultimul patch, cel care a implementat modul de first person, până ce era gata.

Așa că de acum înainte, update-urile vor fi disponibile după ce sunt gata, după ce sunt testate, după ce sunt garantate să nu ardă PC-uri, sau ceva de genul. Această schimbare însă nu va afecta planul pe care Bluehole îl are de anu lăsa jocul să moară în Early Access, la fel ca fiecare alt titlu de acest gen de pe Steam.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button