PC&Consoles

PUBG și Fortnite au trecut de 20 de milioane de jucători

Genul Battle Royale pare că se dezvoltă destul de bine, din moment ce jocurile cele mai celebre ale momentului au reușit să strângă la un loc 40 de milioane de jucători.

Studioul Bluehole anunță că a PUBG a trecut în acest moment de 20 de milioane de unități vândute, asta deși continuă să aibă servere cam la fel de eficiente precum un trabant la deal pe ploaie. Pentru a marca această ocazie, Brendan Greene a ținut să asigure fanii că nu vor mai avea mult de suferit. Schimbări sunt pe drum menite să repare numeroasele probleme ale jocului, iar acea hartă nouă va ajunge și ea prin decembrie. Sistemul nou de mișcare însă n-a intrat încă în testare, fiind amânat.

Apoi, Epic Games anunță că Fortnite are acum peste 20 de milioane de jucători. Această reușită s-a produs în foarte puțin timp, deoarece jocul este gratuit și se află în acest moment și pe console, așa că are un public mult mai mare din care își poate culege jucătorii. Reușita este însoțită de un update ce echilibrează câteva aspecte ale jocului și adaugă un boschet în care poți să te ascunzi de inamicii tăi, de parcă ai fi în Giants Citizen Kabuto, sau în Divinity Original Sin.

[Eurogamer, Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button