PC&Consoles

PUBG primește două arme noi

A mai rămas o lună de zile până când va fi lansată varianta finală a lui PUBG. Să însemne asta că se pregătesc update-uri de stabilitate și performanță? Nu prea, fiindcă ultimul update pare să fi făcut opusul.

Dar jocul va primi arme noi în curând. Două la număr, ce vor putea fi găsite atât în lumea jocului, precum și în cutiile acelea care pică din cer și vă garantează moarte dacă încercați să vă uitați în ele.

Prima dintre arme este DP-28, o mitralieră cu foarte multe gloanțe și o viteză mare de foc, ce ar trebui să reducă din avantajul pe care îl au în spații restrânse cei care reușesc să găsească acel M249 pe care îl găsiți în cutii.

Apoi aveți parte de o variantă modificată a unei arme care ar trebui să fie cunoscută pentru jucătorii de Counter-Strike, AUG A3. Doar că în loc să o găsiți la 4-4, această armă poate fi obținută doar din cutiile de echipament care vor pica periodic din cer, de obicei în locuri inoportune care vă vor garanta moartea.

Armele vor fi disponibile pe serverul de testare de săptămâna aceasta, urmând să fie integrate în varianta completă a jocului în curând.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button