PC&Consoles

PUBG: Patch-ul de azi vine cu gesturi, dar nu si cu un nou anti-cheat

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS sau PUBG intră astăzi într-o nouă eră, odată cu actualizarea #7, care include liste pentru prieteni, cei cu care ai jucat recent, achievementuri și gesturi.

Totuși, asta nu înseamnă că sistemul anti-cheat revine. Nu încă, nu azi. După ce a creat probleme de performanță pentru jucători, acesta a fost de curând dat înapoi cu o versiune și nu știm când va fi actualizat.

Oricât de amuzant ar suna, cea mai mare schimbare pe care noul patch o aduce o reprezintă „emotes”, o listă de gesturi pe care jucătorii le pot folosi cu diferite scopuri, dar în principal pentru a „trola”. Momentan sunt 12 disponibile, meniul acestora poate fi accesat folosind tasta „~”, iar printre acestea se numără saluturi, aplauze și altele. Desigur, altele vor fi adăugate pe viitor și nu am fi surprinși să le vedem în vreo cutie, eventual una care să necesite o cheie.

Deși până acum era foarte dificil să afli cu cine ai jucat în echipă și eventual să îi adaugi pentru a rejuca, patch-ul #7 pentru versiunea 1.0 face lucrurile ceva mai simple. Potrivit Eurogamer, lista de prieteni din PUBG suportă până la 50 de nume și nu pare să necesite un sistem similar cu cel de pe Steam. Nu e nevoie de acord reciproc, respectiv să vă adăugați reciproc prin trimiterea cererii și acceptarea acesteia. În plus, listele cu prietenii de pe Steam și cei din PUBG sunt separate.

Tot la capitolul socializare, PUBG include acum voice chat în lobby, așa că și planificarea va fi ceva mai simplă direct în joc, atunci când nu folosim un program separat pentru a comunica. Asta nu înseamnă și că vom vedeam prea curând sau vreodată un sistem simplu de chat prin text, dar e un început.

În cele din urmă, pe lângă cele de mai sus, patch-ul adresează încă o dată problemele de optimizare și performanță, dar vine și cu 37 de achievementuri pe Steam.

Surpriza vine la final: patch-ul este deja lansat!

[Eurogamer]

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button