GamingPC&ConsolesȘtiri IT

PUBG Lite va fi lansat și în Europa

Este gratuit

Vreți să jucați PUBG, dar aveți un PC groaznic și nici nu vă permiteți să cumpărați jocul? Eh, aveți acum o soluție, sau măcar veți avea una luna viitoare.

PUBG Lite, varianta de sine stătătoare și mai limitată a jocului, va fi disponibilă și în Europa din ziua de 10 octombrie. Este un joc separat de varianta normală, având până și un mod propriu de joc la care două echipe a câte patru oameni se vor înfrunta pe o hartă limitată.

Cei care își vor crea un cont pentru joc înainte de ziua de 8 octombrie vor primi și skin-uri gratuite. PUBG Lite nu doar că are skin-uri, dar are și propriul său „Lite Pass”, ce oferă misiuni jucătorilor ce vor duce la diverse recompense estetice. Acesta ar fi un sistem separat față de cel al variantei întregi a jocului, ce vine în două etape. Există una gratuită, disponibilă pentru toți, și una premium ce va trebui cumpărată și oferă recompense mai multe.

Această variantă a jocului este dedicată în mare parte celor care nu pot rula PUBG, fiind în stare să funcționeze pe un i3 la 2.4GHz și umilul său Intel HD Graphics 4000 integrat. De asemenea, ocupă doar 4GB de spațiu de stocare, așa că probabil nu veți regăsi toate hărțile.

[Eurogamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button