GamingPC&Consoles

PUBG Lite va fi închis în curând

PUBG Lite este un joc popular printre utilizatorii cu PC-uri slabe, dar asta nu l-a ferit de probleme, astfel serverele jocului vor fi închise la finalul lunii. Vestea vine de pe site-ul oficial, însă nu primim și un motiv pentru această decizie.

Din acest anunț reiese că echipa de dezvoltare speră că lumea s-a bucurat de PUBG Lite pe perioada pandemiei de COVID-19, însă susține că a venit timpul să pună capăt proiectului free-to-play. Serverele jocului urmează să-și întâlnească obștescul sfârșit pe data de 29 Aprilie 2021.

Suntem foarte recunoscători pentru pasiunea și suportul tuturor fanilor lui PUBG Lite. În această perioada dificilă de pandemie, sperăm că am putut să vă oferim un mod plăcut de a rămâne în siguranța locuinței voastre.

Chiar dacă dezvoltatorul nu a oferit un motiv pentru închiderea lui PUBG Lite, cred că pot arăta cu degetul într-o direcție. Într-un interviu pentru Bloomberg, directorul general Krafton, Kim Chang-Han a vorbit despre câteva proiecte viitoare. Printre acestea se numără și „un nou titlu battle-royale pentru mobile” bazat pe universul Playerunknown’s Battlegrounds. Noul joc urmează să apară în decursul acestui an.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button