GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

PUBG Lite va fi disponibil si in Europa in luna Octombrie

Versiunea free-to-play a celebrului battle royale, PUBG Lite, vine si in Europa in aceasta luna. 

Creat in special pentru cei care nu dispun de un PC foarte puternic, versiunea free-to-play vine cu niste cerinte de sistem recomandate comparabile cu cerintele de sistem minime ale jocului full. Versiunea PUBG Lite a debutat in Tailanda la inceputul acestui an cu planuri de a se extinde spre alte teritorii mai tarziu.

Cerinte de sistem PUBG Lite

In urmatorul update sunt incluse atat Marea Britanie, Rusia si chiar si Vatican. O lista intreaga de tari unde este dispinibil open beta-ul poate fi gasita aici. PUBG Lite va fi lansat si jucabil in Europa incepand cu data de 10 Octombrie. Nu se stie insa nimic despre o lansare in America de Nord, insa Bluehole Studio spune ca inca lucreaza la expansiunea in cat mai multe regiuni.

VG247

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button