GamingȘtiri IT

PUBG lansează skin-uri cu Joker și Harley Quinn

PlayerUnknown’s Battlegrounds este de partea DC Comics, pentru că tocmai a anunțat că Harley Quinn și Joker din Suicide Squad vor fi primele cosmetice din universul DC. 

Acum câteva zile am aflat că PlayerUnknown’s Battlegrounds a dezvăluit un parteneriat cu DC Comics prin care vor introduce câteva skin-uri cu personaje din universul DC, mai exact, Harley Quinn și Joker din Suicide Squad. Foarte probabil că acest parteneriat va dezvălui mai mulți supereroi în joc, dar fără un anunț oficial din partea PUBG Corp.

Aceste noi cosmetice au fost prezentate printr-un scurt clip din joc pe care îl poți vedea mai jos:

Amândoi par să fie versiunile din filmul Suicide Squad care s-a lansat în 2016. Noile skin-uri sunt acum disponibile în joc, însă nu par să semene cu video-ul din prezentare. Dacă vrei totuși să joci PUBG arătând ca o copie a lui Harley Quinn, va trebui să plătești mai bine de $24.99, sau versiunea lui Joker la un preț ceva mai mic, de doar $19.99. Cosmeticele vor fi disponibile până pe 30 ianuarie.

Așa cum Fortnite l-a avut pe Thanos pentru o perioadă limitată atunci când s-a lansat Avengers: Infinity War, se poate ca și Aquaman să apară în PUBG, mai ales că urmează să se lanseze filmul standalone al acestui supererou. Un lucru e clar: giganții battle royale și-au ales tabăra în cel mai mare război dintre benzile desenate.

Sursa

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button