PCPC&Consoles

PUBG este în teste pe mobile și tablete, însă doar în China

De la prima sa apariție și până în prezent, PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS a îngropat la propriu alte jocuri similare, dar în același timp a dus și la apariția unor „clone” cum numai în App Store și Google Play mai vedem. Acum însă, Tencent, compania care anul trecut a câștigat dreptul exclusiv de a publica și distribui PUBG în China, a dat startul testărilor jocului atât de popular, dintr-un motiv sau altul, și nu pe PC sau console, ci pe mobile și tablete!

PUBG nu numai că va apărea pe dispozitivele mobile, ci este deja în stadiul de testare, iar o serie de videouri au început deja să apară pe YouTube, în care de altfel vedem ceva ce nici jocul de pe PC sau Xbox One nu are.

https://www.youtube.com/watch?v=fmn0nK_3Ndk

Potrivit Eurogamer, versiunea pentru mobile va include cel puțin două moduri diferite de joc. Primul, denumit Exhilarating Battlefield și dezvoltat de Lightspeed & Quantum Studio, este mai mult sau mai puțin același PUBG pe care îl vedem pe PC și Xbox One. Al doilea însă, Army Attack, dezvoltat de Timi Studios, este o versiune puțin modificată, care face jocul ceva mai simplu și rapid. Trecând peste sângele albastru care tâșnește din jucători pentru a respecta nivelul de cenzură din China, chiar și peste lagul – sau mai degrabă „rubberbanding” – care pare să fie prezent chiar și în aceste versiuni ale lui PUBG, trebuie să spunem că arată mai bine decât ne-am aștepta, cel puțin în acest stadiu.

Nu se știe dacă acesta va apărea și în alte regiuni sau țări, în principal din cauza acordului dintre Tencent și studioul coreean Bluehole care se referă numai la China, însă ar fi ciudat să nu, mai ales dacă include și ceva microtranzacții, așa cum ne-am obișnuit în mod special pe mobile.

[Eurogamer]

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. Ar fii super fain sa apara si pe telefoane si pe tablete,dar imi dau seamana ca va fii nevoie de un smartphone destul de bun.

  2. Eu l-am descarcat si merge super poti sa il descarci de pe site-ul lor, doar ca este in chineza si trebuie sa iti faci cont pe QQ ca sa poti sa il joci, dar ii fain si este si foarte optimizat pentru un beta test…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button