GamingPC&ConsolesTech&IT

PUBG devine gratuit, dar nu la noi

PUBG este un joc extrem de popular, imens de popular… poate nu pe cât de popular era pe vremuri. Sincer, de când cu Fortnite, poate că a început să intre într-un mic con de umbră. Probabil n-a ajutat că pentru cea mai mare parte a existenței sale funcționa atât de goraznic. Așa că pentru a remedia parțial problema, PUBG devine gratuit!

Bine, nu în totalitate. Studioul Bluehole anunță PUBG Lite, o variantă gratuită a jocului gândită să funcționeze pe PC-uri fără prea multă putere de procesare grafică. Această variantă va fi disponibilă doar în Thailanda pe parcursul unui beta test. Nu este clar ce se va întâmpla după acest test, dar ar putea fi extins la nivel mondial.

PUBG Lite are câteva mici limitări față de varianta normală. Pe lângă faptul că nu ai nevoie de o rachetă pentru a îl juca, funcționând până și pe un i3 cu grafica sa integrată, varianta aceasta este deocamdată limitată doar la o singură hartă, cea ancestrală cu Dacii. Nu doar asta, dar nu poate fi jucat în modul first person dedicat și nu există opțiunea de a juca cu un amic, ci doar de unul singur sau cu un grup întreg.

Jocul ocupă doar 4GB, ceea ce înseamnă că au reușit să taie din el foarte multe lucruri pentru a-l face ceva mai viabil în regiunile din lume unde nu toată lumea se holbează la un GTX 2080 Ti și se gândește dacă ar încăpea trei în carcasă.

PUBG Lite este dezvoltat de o echipă separată separată, așa că nu va crea interferență cu întreținerea variantei normale.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button