GamingȘtiri IT

PUBG anunță începerea sezonului competitiv din 2019

PlayerUnknown’s Battlegrounds va inaugura campionatul mondial în 2019, unde echipe din toată lumea se vor lupta pentru titlul de cel mai bun squad din PUBG.

Dacă credeai că jocurile battle royale și-au mai pierdut din popularitate, se pare că agest gen abia acum începe să prindă contur. PUBG Corp. vrea să propulseze jocurile battle royale în esports organizându-și propriul campionat. Nouă regiuni se vor întrece pe parcursul anului viitor pentru a câștiga un loc în finala campionatului mondial, unde premiul cel mare va fi în valoare de 2 milioane de dolari.

Sezonul competitiv va începe în luna ianuarie și va fi împărțit în 3 etape, unde fiecare regiune va avea propria ligă. Cele nouă regiuni vor fi formate din: America de Nord, Europa, Korea, China, Japonia, Hong Kong, Asia de sud-est, America Latină și Oceania. După terminarea fiecărei etape, echipele cele mai bune se vor întâlni în cadrul unor evenimente internaționale. Bineînțeles, ca orice ligă care se respectă, PUBG va avea și un eveniment All-Star la jumătatea anului unde vor concura cei mai populari jucători profesioniști.

În finala campionatului care va avea loc în luna noiembrie, doar 16 echipe formate din patru jucători se vor lupta pe viață și pe moarte pentru premiul cel mare.

Sursa

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button