GamingPC&ConsolesTech&IT

PUBG adaugă posibilitatea de a selecta hărțile pe care doriți să jucați

De când a fost lansat oficial pe PC în decembrie, PUBG Corp. a extins în mod regulat PlayerUnknown’s Battlegrounds cu caracteristici noi, cum ar fi un event mode adăugat recent. Dezvoltatorul a anunțat că în prezent lucrează la o altă caracteristică foarte solicitată, care va fi implementată în curând pe serverul de test al jocului.

Într-o postare pe Steam, PUBG Corp a dezvăluit că vor introduce abilitatea de a selecta ce hartă doriți să jucați.

Selecția hărților este un lucru pe care jucătorii din toată lumea l-au cerut în mod continuu. Luăm feedback-ul de la voi într-un mod extrem de serios, dar dorim să ne gândim și la modul în care implementăm schimbările pentru PUBG.

Odată ce caracteristica va fi disponibilă, jucătorii vor putea să aleagă dacă preferă să joace pe harta originală Erangel sau pe noul Miramar atunci când începe un joc. Dacă sunt selectate ambele hărți, jocul va alege aleatoriu între ele. Puteți să aruncați o privire la o captură de ecran a interfeței de selectare a hărții de mai jos.

Lucrul la această nouă funcție este aproape complet„, spune PUBG Corp. Dezvoltatorul nu a dezvăluit încă un timp estimat pentru când jucătorii se pot aștepta ca selectarea hărții să fie implementată în varianta live a jocului, dar aceasta va apărea mai întâi pe serverul de testare al PUBG, cu o lansare oficială la scurt timp după.

În plus față de Erangel și Miramar, PUBG Corp. lucrează în prezent la o a treia hartă ce poartă numele de cod Savage, care are o mărime de aproximativ un sfert din dimensiunea celorlalte două. PUBG Corp a organizat recent o a doua rundă de testare pentru Savage în această săptămână, deși aceasta a fost disponibilă numai pentru anumiți jucători selectați care au primit o cheie beta pentru acces la serverul experimental. PUBG Corp lucrează, de asemenea, la un sistem de peșteri subterane pentru Savage.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button