GamingPC&ConsolesTech&IT

PUBG adaugă boți

În sfârșit ai șanse să câștigi

Știți ce nu este superb? Să te apuci de un joc de multiplayer, ce doar pentru tine este nou, dar pentru restul lumii este vechi de ani de zile. Rezultatul tinde să fie același. Ești făcut piftie de zece ori la rând, până ce fie decizi să renunți, fi decizi să nu te distrezi niciodată în el și să îl studiezi de parcă ar fi un subiect de examen la facultate, până ce reușești să ajungi măcar la nivelul de mediocritate al celorlalți ce nu îl joacă de parcă ar fi o religie. Și nu spun asta doar pentru că recent am început să rejoc League of Legends.

PUBG Corporation anunță că varianta de PC a jocului lor celebru primește în cel mai nou update ceva special, primește boți. Aceștia erau deja prezenți în diverse alte versiuni ale jocului, precum ce a de pe mobile care a dat la vremea sa multă speranță jucătorilor noi că pot câștiga.

Acești boți vor fi prezenți în meciurile de la începutul carierei, dar pe măsură ce evoluează talentul vostru veți da peste ei ceva mai rar. Vor fi ușor de identificat, deoarece nu sunt în stare să facă anumite lucruri. Spre exemplu, nu le place apa.

Cei care vor să evite cu totul boții se pot limita la noul mod Ranked, ce cu siguranță va fi plin cu oameni care joacă PUBG de trei ani fără încetare, așa că ce rost ar avea dacă te apuci de el acum.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button