GamingPC&ConsolesTech&IT

PUBG a primit o funcție de înregistrare a meciurilor

Dacă ați făcut o vizită pe serverul de testare al lui PUBG, atunci probabil ați sesizat o nouă adiție de pe la finalul săptămânii trecute. Jocul suportă în sfârșit o funcție de înregistrare a meciurilor, una care vă permite să salvați până la 20 de sesiuni.

Astfel, nu doar că puteți vedea unde era ascuns inamicul mârșav care v-a secerat la o secundă înainte de glorie, dar aveți posibilitatea de-a analiza tacticile altor oameni sau de-a descoperi încrengătura de decizii și incidente care au rezultat în moartea voastră timpurie.

Există câteva limitări prezente în sistem deocamdată. Spre exemplu, sunt păstrate doar datele dintr-o zonă de un kilometru din jurul jucătorului care a făcut înregistrarea. Apoi, fiindcă este PUBG, mai există mica, ocazionala șansă ca fizica să nu reacționeze corect a doua oară, iar reluarea să arate ceva diferit.

Important este că măcar acum vă puteți plimba pe hartă folosind camera liberă, vizitând locații despre care nu știați, analizând în detaliu posibile rute și făcând montaje în slow motion cu diverși inamici fiind făcuți piftie de o dacie scăpată de sub control.

Varianta 1.0 a jocului va ieși din testare pe parcursul zilei de miercuri.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button