GamingPC&ConsolesTech&IT

PUBG a fost lansat pe Xbox One, nu merge bine

Studioul Bluehole, sau PUBG Corporation dacă vreți să fiu mai exact, a lansat ieri varianta de Xbox One a lui PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Jocul este disponibil într-o variantă de „Preview”, similară cu ideea de Early Access de pe Steam, așa că nu ar trebui să considerați că aceasta este varianta finală a jocului. Numai bine, pentru că varianta curentă a lui PUBG pe Xbox One este… dificilă.

Conform testelor făcute de DigitalFoundry și de oricine a încercat să îl joace pe Xbox One de ieri, PUBG are probleme severe de performanță. În varianta standard a consolei framerate-ul petrece foarte mult timp la nici măcar 20 de cadre pe secundă, abia în unele interioare și în situații în care câmpul de vedere este limitat reușind să atingă cele 30 de cadre pe secundă promise. Varianta de Xbox One X a jocului se descurcă ceva mai bine, reușind să atingă 30 de cadre pe secundă mai des, dar tot nu o face în mod constant. În zone deschise, atunci când folosite mașini sau în zone aglomerate performanța scade chiar sub 20 de cadre pe secundă.

Un motiv pentru performanța slabă a jocului ar putea fi procesorul consolei, bazat tot pe Bulldozer, ce nu este în stare să țină pasul cu jocul. Desigur, faptul că PUBG în sine este la fel de bine optimizat pe cât de aerodinamic este un cub cu siguranță nu ajută. Pe PC tot sperăm ca asta să se rezolve cu timpul, iar acum pot spera și cei de pe Xbox One care nu vor decât să se bucure de un joc amuzant, fără bătăi de cap.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button