GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

PUBG 2 va fi un sequel dezvoltat fără ajutorul lui PlayerUnknown

Piața de jocuri battle royale a devenit cam aglomerată în ultima vreme, dar unul dintre pionierii acestui gen rămâne PlayerUnknown’s Battlegrounds. Jocul a avut succes încă de pe la începuturi și chiar dacă în ultimii ani a mai pierdut din jucători în defavoarea unor titluri precum Call of Duty Warzone, Fortnite și Apex Legends, încă are un fan-base mare. Succesul primului joc se pare că i-a convins pe dezvoltatori că este timpul să vina cu o continuare, iar un raport recent susține că PUBG 2 ar fi deja în lucru.

Raportul vine de la publicația coreeană MTN, care vorbește despre un sequel oficial care ar fi în lucru de ceva timp deja. Aparent, Krafton (fostul PUBG Corp.) ar fi început angajarea de staff pentru dezvoltarea lui PUBG 2 încă din Mai 2019. În același timp, versiunea de mobile a sequelului va fi dezvoltată de un mic studio in-house care a mai lucrat în trecut la PUBG Lite.

Din dezvoltarea lui PUBG 2 va lipsi însă Brendan Greene (PlayerUnknown) care a spus de mai multe ori că nu este interesat de un sequel pentru jocul original. În schimb, acesta lucrează la un proiect nou alături de studioul său din Amsterdam. Și tot de la o parte din echipa care inițial a lucrat la Battlegrounds, în viitor vom primi The Callisto Protocol: un joc horror care îmi amintește mult de Dead Space.

Așadar, se pare că o continuare a celebrului battle royale nu este neapărat văzută cu ochi buni de creatorii primului joc. Aceștia s-au bucurat de succesul căpătat în urma lansării inițiale pentru a-și duce carierele mai departe și acum lucrează la alte proiecte. Poate că asta marchează începutul declinului pentru acest gen de jocuri, iar PUBG 2 ar putea fi doar o încercare disperată de a mai stoarce niște bani dintr-un trend care apune încet.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button