PC&Consoles

PUBG 1.0 poate fi testat pentru o perioadă limitată

Cu o întârziere considerabilă de când a fost anunțat inițial, studioul Bluehole a lansat pe serverul de testare al lui PUBG varianta jocului menită să ne ofere o mostră din ce vom vedea în decembrie.

Varianta 1.0 a lui PUBG poate fi testată până pe la ora 4 dimineața, fiind disponibile doar serverele din America de Nord și din Asia, și doar pentru modul solo. Nu veți putea să vă amuzați cu prietenii testând noile îmbunătățiri ale jocului, dar sunt active ambele moduri de joc în ceea ce privește poziția camerei.

Această variantă a jocului include sistemul de mișcare nou, care permite efectuarea de salturi peste obstacole, dar nu se rezumă doar la asta. Comportamentul mașinilor este schimbat, UAZ-ul are doar patru locuri acum, iar armele au suferit foarte multe modificări.

Spre exemplu, acum toate armele au acuratețe bună până la 300 de metri, până și un Uzi. Gloanțele vor avea o cădere mai pronunțată la distanță mare, iar gâtul este acum considerat o zonă protejată de cască… nu știu sigur de ce, din moment ce gâtul nu are cum să fie protejat de o cască, dar probabil trebuiau să îl îngrămădească pe acolo pe undeva. Apoi, lovirea unui inamic în mâini sau picioare nu are aceeași penalitate, aceasta scăzând în funcție de cât de departe este impactul glontelui de trunchi.

Numeroase alte modificări mai minuțioase au fost implementate, așa că vă încurajez să aruncați o privire peste lista oficială de schimbări. 

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button