Gaming

PT refăcut în Minecraft

Dacă erați de părere că Minecraft nu poate fi un joc de groază, această reconstruire a lui PT v-ar putea schimba părerea.

Prin ceea ce pare a fi un efort considerabil, un fan al jocului, numit Brutec, a realizat o replică a lui PT, în Minecraft. Rezultatul este foarte diferit de ceea ce am văzut până acum în popularul joc de construit, în special pentru că folosește texturi și modele ce arată mai mult a joc non-cubic.

PT era varianta demonstrativă a lui Silent Hills, ce a fost lansată ca o surpriză pentru fanii seriei. Nimeni nu știa exact despre ce era vorba în PT, pe lângă faptul că era folosit la prezentarea detaliului grafic pe care îl poate atinge motorul FOX, folosit și în Metal Gear Solid 5. Abia la finalul acelui demo era dezvăluit că totul era o mostră dintr-un viitor joc al seriei Silent Hill, la care Hideo Kojima a colaborat cu regizorul Guillermo del Toro.

PT a fost retras de pe PSN atunci când Silent Hills a fost anulat, deși era în sine un joc de groază foarte bine realizat. De atunci, a inspirat numeroase copii, ca cea de mai sus din Minecraft. Iar unele au devenit chiar jocuri întregi, cerând acum finanțare publică, precum Allison Road.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button