MORE

Psychonauts 2 se afla in dezvoltare si este pe Fig

Studioul Double Fine Productions sarbatoreste 15 ani de existenta prin anuntarea productiei lui Psychonauts 2 si inceperea campaniei sale de finantare publica, pe site-ul dedicat jocurilor Fig.co.

Psychonauts 2 se va asemana mult cu predecesorul sau, fiind tot un platformer 3D plin cu umor, personaje stranii si lucruri foarte bizare. Acestea ar fi cam toate informatiile disponibile acum despre joc, din moment ce se afla abia in procesul de pre-productie.

Pentru finantare, Psychonauts 2 are nevoie de 3.3 milioane de dolari in urmatoarele 34 de zile. Pana la momentul publicarii acestei stiri, aproape 700 de mii de dolari au fost deja stransi, asa ca pare de parca se va atinge suma dorita pana pe 8 ianuarie.

De ce 3.3 milioane de dolari? Pentru ca aceasta a fost suma stransa si de Broken Age, atunci cand a intrat pe Kickstarter. Aceasta suma nu va reprezenta intregul buget al lui Psychonauts 2. Double Fine va mai adauga din bani proprii la buget, iar un investitor tert, necunoscut (altul decat Notch) va acoperi restul costului de productie.

Daca vreti sa il cumparati cat timp este in finantare publica, Psychonatus 2 o sa va coste 39 de dolari, pret in care veti primi si primul joc din serie.

Data de lansare a jocului este una destul de relaxata, toamna lui 2018, ceea ce inseamna ca poate de aceasta data nu vor rupe jocul in doua, sau ca il vor abandona in mod spontan inainte de a fi gata.

[Fig]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close