GamingȘtiri IT

PSVR pentru PlayStation 5 va fi wireless si plin de tehnologii interesante la un pret de 250 de dolari

PlayStation VR pentru PS4 de la Sony a fost un succes in lumea castilor pentru realitate virtuala iar asta s-a vazut odata cu cele 4.2 milioane de unitati vandute pana la data de 3 Martie 2019. Acest numar este mai mare decat numerele estimate de HTC Vive si Oculus Rift care au vandut pana la finalul anului 2018, 1.3 milioane, respectiv 1 milion de unitati.

Desigur, Sony vor dori sa duca acest succes si mai departe odata cu lansarea consolei next-gen. Chiar daca PSVR-ul actual va functiona impreuna cu PlayStation 5, mereu este loc de mai bine astfel, Sony au in productie o platforma noua mult mai puternica si cu tehnologii sofisticate.

Specificatiile care s-au scurs pe net spun ca noul PSVR va avea un price tag de 250 de dolari si va fi complet wireless. Aceasta casca va avea o rezolutie de 2560 x 1440p, rata de refresh de 120Hz, field of view de 220 de grade si bateria va rezista pana la cinci ore cu o singura incarcare. O aplicatie publicata de USPTO confirma ca Sony lucreaza la o casca care poate urmari miscarea capului si pozitia ochilor.

Momentan nu stim inca daca noul PSVR va fi lansat impreuna cu PlayStation 5 sau daca va fi disponibil mai tarziu. PlayStation 5 se asteapta sa fie lansat la finalul anului 2020, probabil in perioada sarbatorilor, deci ar mai fi timp pentru Sony ca sa dezvolte noul PSVR.

TechSpot

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri, dar și componente hardware, alături de articole, analize și desigur, știri.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button