PC

PSVR funcționează pe PC

Chiar dacă părea de parcă platformele de VR vor fi mereu segregate, nu a durat mult timp până când au început să apară soluții care să le unifice. Nu doar din partea organizațiilor precum Khronos, dar și din partea comunității.

Un grup de oameni cu ceva pricepere au realizat un software numit Trinus PSVR, capabil să creeze un strat de compatibilitate între PSVR și Steam, permițând dispozitivului să ruleze pe PC. Momentan sunt câteva limitări, cum ar fi blocarea frecvenței ecranului la 60 de cadre pe secundă, dar important este că tehnologia nu este restricționată la o singură platformă.

Chiar dacă PSVR necesită o cutie externă și nu se conectează direct la PC, tot funcționează într-o varietate de aplicații. Momentan încă un a fost implementată suport pentru controller-ul Vive, sau cel nou al Rift, dispozitivul tot necesitând un gamepad atașat. Însă cu timpul se poate rezolva și asta.

Dacă aveți un PSVR la îndemână și vreți să vedeți cum se comportă pe PC, atunci puteți descărca software-ul aferent de pe aici.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button