PC&Consoles

PS5 a primit un update care te ajută să-ți împărtășești aventurile din jocuri direct din telefon

PS5 este pe cale să ușureze viața multor oameni care au făcut un hobby din a realiza capturi de ecran și clipuri din jocurile preferate. Update-ul a fost zărit luna trecută dar a fost anunțat oficial zilele acestea de către Sony. Compania a publicat și un video care detaliză cum funcționează șmecheria.

Practic, în momentul în care realizezi o captură sau înregistrezi ceva într-un joc, nu vei mai fi constrâns de partajarea exclusiv prin intermediul consolei. În schimb, vei putea accesa, gestiona și partaja totul prin PlayStation App de pe telefonul tău cu ușurință. Dar există și niște mențiuni; odată ce activezi sincronizarea PS5-ului cu PlayStation App, orice captură și înregistrare din cloud sunt șterse automat după 14 zile. Între timp, le poți da share pe social media și ai posibilitatea de a le descărca local în telefonul tău. Totodată, nu poți sincroniza clipuri mai lungi de trei minute, iar trophy moments nu vor fi luate în calcul.

Ca să poți folosi noua funcție, trebuie să activezi setările necesare atât în PS5, cât și în PlayStation App. Întât va trebui să intri în meniul consolei la secțiunea Media Gallery. O poți accesa fie prin Activity Card în Control Center, fie poți da scroll către Game Library. Acolo îți va fi explicată întreaga procedură odată ce update-ul va deveni disponibil la nivel global, întrucât momentan Game Captures pe PS App s-a lansat doar în anumite regiuni,

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button