PC&ConsolesGamingRSS PaginaDeMedia

PS5 – Panourile custom se întorc pe piață

Nu toți sunt foarte încântați de cum arată PS5-ul nostru cel de toate zilele. Și fix de ideea asta s-au agățat mai mulți antreprenori/bișnițari/entuziaști atunci când au început să pompeze panouri laterale pentru consolă personalizate.

În cele din urmă, câțiva dintre aceștia a fost săltați de Sony, care i-a amenințat că îi scoate la un pahar de vorbă în instanță dacă nu își schimbă numele, ca mai apoi să le închidă de tot șandramaua, pentru că, până la urmă, design-ul panourilor pentru PS5 este și el parte din IP-ul Sony.

Una din entitățile vânate s-a întors la treabă ca Back in Black-ul AC/DC, reluând producția de panouri. Cei de la CMP Shells fuseseră forțați să abandoneze proiectele acestea, singura lor opțiune rămasă, una care nu viola drepturile Sony, a fost să ofere diferite scheme de culori pentru controller-ele de PS5.

Chiar dacă CMP Shells s-au văzut forțați să oprească producția, reprezentanții au onorat precomenzile, așa că niște norocoși tot au apucat să-și tuneze PS5-urile, presupunând că au făcut rost în cele din urmă și de consolă.

Pe site-ul producătorului există trei modele proaspete de panouri. Avem un CMP Shell Standard, negru full, CMP Blackout, adică cel dintâi + schema asemănătoare pentru DualSense și un bundle Kratos foarte mișto, care tronează în calitate de thumbnail, numai bun de admirat. Prețurile variază de la 50 la 70 de dolari.

Cumva, CMP Shells a reușit să bată palma cu Sony. Artizanii noștri ne asigură că fiecare comandă onorată înainte de noua politică se bucură de imunitate. De altfel, sub fiecare model, este specificat faptul că „design-ul se află în curs de aprobare”, ceea ce înseamnă că ce iese pe bandă trebuie să treacă întâi și pe la nasul lui Sony.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button