PC&ConsolesGamingRSS PaginaDeMedia

PS5 iti arata mura-n gura cum sa iti transferi datele de pe PS4

Intr-o nota ceva mai comica, Sony vor ca tranzitia de pe PS4 pe PS5 sa fie rapida si usoara. Tocmai de aceea, cutia de PS5 iti ofera efectiv instructiunile pentru a realia migrarea.

Multumita lui Samit Sarkar si postului sau de pe Twitter, acum stim care sunt pasii ce trebuie urmati. Poti, de exemplu, sa conectezi stocarea externa (daca ai una) la PS5, sa te loghezi pur si simplu pe contul PSN pentru a-ti descarca toate datele, progresele din jocuri si achievement-urile deblocate, informatiile de pe profil si lista de prieteni sau doar sa utilizezi o conexiune locala intre console.

PS5

Bineinteles, transferul va fi valabil si pentru toate jocurile detinute. PlayStation 5 va aparea in curand, si probabil ca destui curiosi se intreaba cum vor putea face trecerea de la current-gen la next-gen, luand in calcul jocurile de pe cont si toate cele.

Cine s-ar fi gandit ca Sony iti va oferi instructiunile fix sub nas, printate direct pe cutie? Acum nu mai ai nicio scuza sa cauti cu infrigurare postari „how to” pe Google, Reddit sau Quora.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button