MORE

PS4K fost facut pentru ca PSVR ar functiona groaznic pe PS4

Project Morpheus a fost un concept foarte placut, un semn ca pana si o companie mare ca Sony sprijina ideea de VR. Iar implementarea sa in Playstation 4 ca PSVR ar trebui sa dea de gand industriei sa adopte pe cat mai rapid cu putinta noua tehnologie. Se pare insa ca sunt si ceva probleme la mijloc, conform unor surse citate de Edge Magazine.

Intr-un articol din aceasta publicatie este mentionata declaratie unui Chief Technical Officer, a carui identitate nu a fost dezvaluita, conform careia Playstation 4K, sau Playstation Neo, a fost facut tocmai pentru ca PSVR nu functioneaza bine pe varianta standard a consolei Playstation 4.

In cuvintele sale:

PSVR ar fi fost groaznic pe un PS4. Ar fi fost cu adevarat oribil. Ceva mai puternic incepe sa aduca VR in taramul posibilitatii.

Asa ca asta cam pune sub semnul intrebarii compatibilitatea lui PSVR cu varianta de baza a consolei Playstation 4. Desigur, anumite lucruri vor functiona, cand vine vorba de filme, experiente VR prerandate sau lucruri 3D simpliste. Insa pentru aplicatii mai complicate, pare probabil ca va fi nevoie de hardware-ul nou, despre care se crede ca va folosi o placa video din seria Polaris, de la AMD.

Noua consola ar trebui sa fie anuntata la E3 luna viitoare, iar PSVR va fi lansat in octombrie.

[Bit-Tech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button