MORE

PS4 Remote Play pe noile telefoane si tablete Sony!

Sony a promis Remote Play pe noile telefoane si tablete si s-au tinut de cuvant. Noile modele suporta Remote Play pentru Playstation 4, ba ma mult, preturile sunt pentru toate buzunarele. Lucru pe care nu prea imi vine sa cred ca il scriu, la drept vorbind!

Intotdeauna produsele Sony au fost considerate High End, ceva care dureaza si este construit cu atentie. Lucru care se aplica si in cazul noilor telefoane si tablete, doar ca preturile sunt destul de competitive. Dar acest articol nu are asta ca subiect, ci faptul ca toate aceste dispozitive sunt compatibile si capabile sa iti afiseze un feed video de la Playstation-ul tau 4! Practic foloseste aceeasi tehnologie care realizeaza legatura video intre Playstation Vita si PS3 sau PS4. Astfel, noul Xperia Z3 si tabletele vor fi capabile sa sustina un stream video de la PS4 via WiFi permitand chiar si pairing-ul unui controller de PS4 via Bluetooth, pentru a facilita interactiunea cu jocul. 

Remote Play

Pentru cei care sunt interesati de un accesoriu aditional, Sony va comercializa atat pentru tablete, dar si pentru telefoane un dock special ce se monteaza pe controller, utilizatorul putand sa monteze direct telefonul sau tableta si sa le foloseasca ca si consola portabile. Evident ca exista si guri rele care inca spun ca Sony ar cam trebui sa se lase de realizat telefoane, precum cei de la Gizmondo sau Kotaku, dar sinceri sa fim, telefoanele Sony sunt un pic mai rezistente decat cele ale multor competitori. Macar la apa 🙂 Dar sa trecem peste rautatile editoriale si sa spunem ca acesta noua adaugire este una binevenita! Nu toata lumea doreste un PS Vita si nu in toate casele exista doua televizoare, astfel vei putea sa iti joci jocurile de pe PS4 folosind…doar o tableta sau un telefon, chestie, care, la drept vorbind, este excelenta!!!

 

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close