PC&Consoles

Promoție la jocurile de strategie Stardock pe Humble Bundle Store

Dacă sunteți într-o continuă căutare de jocuri bune la prețuri mici, am o veste bună pentru voi. De curând a apărut pe Humble Bundle o promoție la aproape toate jocurile din catalogul Stardock; cele care contează, cel puțin.

Pentru prețul minim de 1 dolar (aproximativ 0,85 euro) veți primi Sorcerer King: Rivals, Fallen Enchantress, The Political Machine 2016 și The Corporate Machine. Și chiar dacă s-ar termina promoția aici, și tot ar fi una grozavă, care oferă foarte multe ore de entertainment pentru prețul cerut. Dar oferta nu se oprește aici.

Dacă plătiți mai mult decât prețul mediu – care care în acest moment este de 8,12 dolari (aproximativ 6,91 euro) – veți mai primi câte un exemplar din Sins of a Solar Empire: Rebellion, Galactic Civilizations 3 și Fallen Enchantress Ultimate Edition.

Iar dacă plătiți 15 dolari (aproximativ 12,76 euro) la toate cele de mai sus se vor mai adăuga Offworld Trading Company, Galactic Civilization 3: Crusade Expansion Pack și Ashes of the Singularity: Escalation.

Evident, promoția este dedicată fanilor genului de strategie, fie ea pe ture sau în timp real, dar cu siguranță oricare dintre cele 3 trepte ale promoției oferă suficientă distracție pentru banii dați.

Dacă cumpărați oricare dintre aceste pachete veți mai primi și o reducere de 10% pentru abonamentul la Humble Monthly, în caz că nu ați mai fost abonați la acest serviciu în trecut. Și că veni vorba, la Humble Monthly luna aceasta va fi Rise of the Tomb Raider. Costul abonamentului este de 12 dolari, iar pe parcursul lunii vor mai fi dezvăluite și alte jocuri care vor fi incluse în ofertă. Puteți anula abonamentul oricând, dacă doriți să nu fiți taxați și lunile ulterioare, iar jocurile vă rămân vouă.

Pentru abonarea la Humble Monthly mai aveți timp cam două zile și jumătate dacă doriți să prindeți Rise of the Tomb Raider. Pentru promoția la jocurile Stardock aveți însă suficient timp să vă gândiți sau să faceți rost de bani, oferta fiind valabilă aproape încă două săptămâni de azi înainte, până pe 17 octombrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button