Gaming

Promoția Lunar New Year Sale de pe Steam ar putea reveni

Poate vă amintiți că acum câțiva ani, după perioada de promoții din iarnă, Steam a venit cu o nouă perioadă de promoții la începutul lunii februarie, numită Lunar New Year Sale. Din motive necunoscute această promoție nu a apărut și în 2017, dar dacă e să ne luăm după Steam Database, aceasta va reveni în 2018 în doar câteva săptămâni.

Aceasta este o perioadă promoțională mai scurtă decât majoritatea care sunt de obicei pe Steam, deși nu foarte diferită de cele mai recente perioade promoționale de Halloween și de toamnă, care au durat câte o săptămână. Și în timp ce această știre, evident, nu este confirmată oficial de Valve, putem ține cont de fapul că în ultima perioadă promoțiile mari de pe Steam nu s-au întâmplat fără ca veștile să nu scape din timp pe internet.

Steam Direct, apropo, este înlocuitorul pentru Steam Greenlight, pe care Valve l-a lansat în vara trecută. Explicat pe scurt, acesta permite aproape oricui plătește o taxă de 100 de dolari să devină un dezvoltator pe Steam, ceea ce este extrem de accesibil și convenabil, dar nu neapărat cel mai sigur sistem conceput vreodată.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button