GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Project Stream reprezintă tentativa lui Google de a intra pe game streaming

Google intră mai nou pe domeniul de streaming a jocurilor. Gigantul de căutare a anunțat recent Project Stream, un „test tehnic”, care vă permite să rulați prin streaming jocuri video în browserul Chrome de pe un desktop sau laptop.

Pentru a testa Project Stream, Google va lăsa participanții selecționați să joace Assassin’s Creed Odyssey gratuit începând cu 5 octombrie, atât timp cât locuiesc în SUA. Restul lumii are nevoie e răbdare.

Cei interesați de participare se pot înscrie folosind linkul de mai jos. Google spune că Project Stream este destinat conexiunilor la internet care pot gestiona un trafic de 25 megabiți pe secundă și că utilizatorii trebuie să aibă 17 ani sau mai mult (pentru trial cel puțin acest lucru are sens; Assassin’s Creed Odyssey este evaluat M pentru „matur” de ESRB).

Google se pare că se pregătește să concureze împotriva lui GeForce Now de la Nvidia, care permite jucătorilor de pe PC, Mac și Nvidia Shield să joace prin streaming peste 225 de jocuri. Serviciul este în prezent într-o versiune beta gratuită.

Aceste servicii pot să însemne că, într-o bună zi, suficient de mulți gameri nu vor mai avea nevoie de PC-uri sau console de jocuri puternice pentru a juca jocuri. Cu toate acestea, mulți în prezent nu dispun de conexiuni rapide la internet pentru a funcționa.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button