PC&Consoles

Project Spark va fi inchis

Mai tineti minte cand Microsoft lansa Xbox One si promitea jocuri de tot felul, marea cu sarea, compatibilitatea cu PC si toate cele? Suna cam ca aceasi povestea de pe vremea lui Xbox 360, Vista, GFWL si Shadowrun. Eh, se pare ca se cam repeta aceeasi poveste, pentru ca Microsoft continua sa arda proiectele pe care le tot promova la E3.

Dupa anularea lui Fable Legends, Microsoft anunta inchiderea lui Project Spark. Acesta nu era tocmai un joc, ci mai mult o platforma in care se puteau realiza jocuri. Proiectul este acum suspendat, nu mai poate fi descarcat nici pentru Xbox One, nici pentru Windows. Cei care inca il au descarcat se mai pot folosi de el pana in ziua de 8 decembrie. Dincolo de aceasta data… sper ca n-ati dat bani pe pachetele de continut atunci cand au fost lansate. Oricum in ultima vreme au devenit toate gratuite.

Cel putin de aceasta data inchiderea proiectului nu mai este insostita de concedieri. Nu isi va pierde nimeni locul de munca dupa anularea lui Project Spark, asa ca este si o veste buna la mijloc.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button