GamingPC&ConsolesTech&IT

Project IGI se întoarce

Dacă butonați jocurile de PC de pe la începutul mileniului, cu siguranță ați dat la un moment de un shooter numit Project IGI, posibil chiar și de continuarea sa. Totuși, seria n-a prea mai fost prin centrul atenției în ultimii 15 ani, dar asta se va schimba, probabil prin anul 2021.

Studioul Toadman Interactive anunță că atunci va lansa IGI Origins, jocul menit să dezvăluie ceea ce fanii… toți trei, seriei așteaptă încă din anul 2000, o poveste despre cum organizația cu pricina a fost formată. Jocul este realizat chiar cu ajutorul câtorva din cei care lucrau pe vremuri la Innerloop Studios, ce au creat Project IGI și continuarea sa.

Deocamdată jocul se află abia la stadiul de prototip, așa că nu avem parte de imagini din el sau de un traile care chiar să arate despre ce este vorba. Va trebui să ne mulțumim cu chestia de mai sus și promisiunea că jocul chiar este distractiv în acest moment.

Cei care vor să ofere feedback și idei despre ce ar trebui să conțină IGI Origins sunt invitați să ia legătura cu dezvoltatorul și să își împartă gândurile despre forma pe care ar trebui să o ia acest joc.

[Toadman Interactive]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button