GamingMobileȘtiri IT

Project CARS va apărea în curând pe mobile

Dacă sunteți mai interesat de o experiență realistă de a conduce vehicule decât de a vă decora mașinuțele cu diferite abțibilduri, poate doriți să țineți cont de debutul jocului Project CARS pe mobil.

Project CARS este în general considerat mai realist decât alternativele de pe PC și consolă (precum seriile Forza și Gran Turismo), iar acum dezvoltatorul Slightly Mad Studios se alătură companiei Gamevil pentru a crea o versiune mobilă a acestuia.

Compania spune că versiunea mobilă va fi cunoscută sub numele de Project CARS Go.

GAMEVIL se alătură echipei britanice de renume Slightly Mad Studios, pentru a aduce titlul lor de succes Project CARS pe dispozitivele mobile din întreaga lume, printr-un proiect denumit în prezent Project CARS GO. Aceasta este prima tentativă a studioului GAMEVIL pe piața jocurilor de curse mobile.

Kyu Lee, președintele GAMEVIL din Statele Unite, a declarat:

Suntem încântați să colaborăm cu Slightly Mad Studios pentru a aduce Project CARS GO fanilor de curse pe mobile din întreaga lume. Project CARS GO va cuprinde o serie de vehicule autorizate și opțiuni de personalizare puternică a mașinilor, care vor aduce autenticitatea și senzația lui Project CARS pe dispozitivele mobile.

Titlul s-a vândut în peste două milioane de exemplare de la debutul său pe PC și console în 2015. Șoferi de curse profesioniști, precum Alex Lloyd, au lăudat realismul jocului. Cu toate acestea, alții au criticat titlul pentru lipsa unei game mai largi de opțiuni și moduri de joc, cum ar fi progresul carierei.

Momentan nu au fost anunțate nici prețul și nici data de lansare.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button