Gaming

Project CARS – Realitate simulata mai reala decat…realitatea

Eu ma ghidez dupa o lege nescrisa a gamingului, care nu m-a dezamagit pana acum, aceasta dictand urmatorul lucru: „Sa nu ai incredere in trailer tinere Padawan!”. Lucrurile stau destul de simplu: urmand acest indemn, sperantele tale nu vor fi facute tandari de catre niste imagini pre-randate de un studio care doreste sa iti fure mintile, iar tu, ca un gamer inteligent ce esti, stii ca in produsul final exista loc de mai bine sau mai prost.

Din pacate, nu pot sa nu raman „masca” la acest video. Inainte sa scriu articolul mi-am rugat colegii sa imi spuna care cadru este real si care este filmat, abia pe la jumatatea clipului acestia indicandu-mi-l pe cel real. Greu de crezut nu? O sa va rog si pe voi sa faceti acelasi exercitiu cu niste amici, este interesant sa vezi reactia lor… promit.

Project CARS practic a pus una langa alta doua imagini, una reala, filmata dintr-un BMW si una din joc pe traseul Laguna Seca, sigurul neajuns fiind faptul ca imaginile captate pe masina reala sunt la o calitate mai scazuta. In rest, memorabil! Dar atentie! Discutam despre un joc si inca nu stim daca este vorba despre o imagine pre-randata sau de un gameplay realizat intr-un Beta al jocului, mai mult, avem ceva antecedente Microsoft cu seria Forza Motorsport care promitea marea cu sarea, arata bine, dar nu chiar in conformitate cu Gameplay Trailer-ul oficial. Chiar si asa, este un proiect destul de ambitios pe care il vom monitoriza cu atentie in lunile ce urmeaza.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button