Gaming

Project Cars devine eSport

Cand spui Project Cars, clar nu iti vine in minte  cuvantul eSports. Lucru care s-ar putea sa se schimbe in curand, Slightly Mad Studios anuntand ca jocul produs de acestia va face parte din turneul ESL GO4.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe au tacut malc pana ieri, cand impreuna cu studioul responsabil de realizarea jocului au spart stirea, anuntand ca Project Cars va face parte din circuitul oficial ESL.

Inca de la inceput producatorii s-au axat pe construirea unei comunitati, dezvoltand jocul in jurul unor moduri precum Multiplayer, Time Trials, Leaderboards, dar si evenimente in cinstea comunitatii, sperand ca intr-un final vor ajunge sa duca Project Cars pe scena competitiva.

Iar feedback-ul din partea comunitatii nu a intarziat sa apara, acestia fiind extrem de incantati de respectul acordat de producatori, ba mai mult, jucatorii si-au realizat propriile ligi Online, unii dintre acestia participand SMS-R Driver Network Championship.

Anul acesta, am fost in Gamergy, Madrid, pentru a testa Project CARS in cadrul unui eveniment live de eSport, invitand cu aceasta ocazie doi jucatori profesionisti pentru a ne oferi feedback constructiv. Astfel, cu acest ajutor si promisiunea unui viitor mai luminos, am planificat evenimentul de la Gamescom 2015, care spre surprinderea noastra a avut un succes neasteptat.” A declarat Andy Tudor, Creative Director Slightly Mad Studios.

Au mai urmat si alte vesti bune pentru Slightly Mad Studios, precum PlayStation Plus European Cup tournament, cel mai probabil acesta fiind catalizatorul care i-a adus pe scena eSports pe acestia, Project CARS devenind un sport electronic in toata regula.

Cei interesati pot urmarii evenimentul duminica, 13 septembrie, prima parte a competitiei pe EGX.

[ProjectCARS.COM]

Articole asemanatoare

Back to top button